HG Leeuwenbergh

De Haagse Golfvereniging Leeuwenbergh, gelegen aan het rustieke Rijn-Schiekanaal dat in de volksmond “De Vliet” wordt genoemd, is de enige 18-holes golfbaan in Den Haag.
Onze golfbaan is van hoge kwaliteit en bevindt zich op slechts 10 minuten buiten het centrum van Den Haag. De golfbaan beschikt over een grote en verlichte Driving Range die tevens de thuisbasis is van de PGA erkende Leeuwenbergh Golf Academy.

Om Leeuwenbergh nog verder op de kaart te zetten is eind 2014 besloten om jaarlijks een amateur golftoernooi te organiseren, het Leeuwenbergh Haags Open. Dit grootse amateur golftoernooi is nu al weer vier jaar lang succesvol georganiseerd door de Haagse Golfvereniging Leeuwenbergh. In navolging van dit succes is de projectgroep “Haags Open” nu al druk bezig met de organisatie van het 5e Leeuwenbergh Haags Open op 4  juli 2020 en het 2e Zuid-Hollands Disabled Open op 3 juli 2020.

Doelstelling is om ongeveer 78 Nederlandse golfamateurs naar Leeuwenbergh te halen om te strijden voor de Leeuwenbergh Haags Open Trophy.

Het Zuid-Hollands Disabled Open bestaat uit een 18 holes stablefort  (max. 39 deelnemers) en een 9 holes scramble (max. 36 deelnemers) wedstrijd.

Zie voor de details de wedstrijdinformatie en het reglement.